WVZ.online en Blok Boosters

Heb je genoeg van betalen voor Zoekmachine Adverteren terwijl het resultaat ver te zoeken is?
WVZ.online en Blok boosters werken anders. Reken ons af op onze prestaties! 

Relevantie

Een goede zoekmachine advertentiecampagne moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Relevantie is hiervan veruit de belangrijkste. Wij zorgen ervoor dat je aanbod naadloos aansluit op de zoekopdrachten van de Google gebruikers. Klinkt logisch, maar is zo simpel nog niet.

Werkwijze

Wij hebben onze werkwijze zo afgestemd dat irrelevant geminimaliseerd wordt en de hoogst mogelijke kwaliteitsscore wordt behaald. De kwaliteitsscore is een cijfer dat Google toekent aan ieder zoekwoord binnen een Google AdWords account. Hoe hoger dit cijfer, hoe lager de klikprijs. Onze werkwijze zorgt aan de ene kant voor lagere klikprijzen en aan de andere kant voor hogere conversie door relevant verkeer.

Meer weten over een eigen Mobile App met Magento integratie? 

Prestatiemodel

Wij werken volgens een aantal modellen, maar staan altijd open voor nieuwe suggesties;

Vaste vergoeding per conversie

  • Lage vaste maandvergoeding + bonus bij behalen gezamenlijk vastgesteld target
  • Gezamenlijk bepaald target qua kosten per conversie; Alles onder dit bedrag ontvangen wij vermenigvuldigd met het aantal behaalde conversies.
  • Dit alles bedoeld om beide partijen scherp te houden. Overigens werken wij niet met lange termijncontracten.

Advies

Voor bedrijven die al met Google AdWords werken bieden wij een gratis analyse van het Adwords account aan. Wij rapporteren de bevindingen en komen deze bij je presenteren.

Bedrijven die nog geen gebruik maken van Google AdWords bieden wij een adviesrapport aan over de huidige posities op belangrijke zoektermen van jouw site en die van je concurrenten, kansen binnen zoekmachine adverteren en het aan te raden budget voor klikken.

Welke van de 2 is op jou van toepassing?

Vraag direct meer informatie aan