Webwinkel ontwerp

De eerste indruk van uw webwinkel is doorslaggevend voor uw bezoekers. Een krachtig en duidelijk grafisch ontwerp, met de juiste do’s en dont’s. De focus ligt tijdens het ontwerpen van de webwinkel op de wensen en behoeften van uw doelgroep. Door een slim ontwerptraject is er veel ruimte voor bijsturing en komen we altijd tot de juiste uitstraling en merkbeleving.

Wireframing

Om de juiste focus en conversie elementen vast te leggen worden er eerst wireframes opgesteld. Dit zijn Draadmodellen van uw webwinkel op basis van met u uitgevoerde front-end developer sessies. Deze dienen als digitale blauwdruk van uw Magento webwinkel. Zo houden we het gehele project de juiste focus op hetgeen wat telt.

Responsive webdesign

Uiteraard wordt de webwinkel responsive opgebouwd voor een goed resultaat op smartphones en tablets. Mobiele verkopen zijn al lang geen hype meer, maar een must! In combinatie met een M-commerce mobile app zorgen we voor een perfecte beleving en strategie voor alle mobiele kanalen en schermformaten.

resize4

html4 css3

magento-logo2

Ontwikkeling

Onze gecertificeerde Magento ontwikkelaars zorgen voor een naadloze integratie in het Magento webwinkel platform. Door onze pure focus op het Magento e-commerce platform en specialisatie in complexe maatwerk oplossingen bent u verzekerd van een technisch hoogstaande integratie. Uw Magento webwinkel bevat de mogelijkheden die ú nodig heeft.

Geïntegreerd met de backoffice

Uw online resultaat is net zo goed als de service en opvolging die u verleent. Een juiste orderopvolging is grotendeels afhankelijk van de integratie van uw e-commerce omgeving met uw bestaande backoffice systemen (ERP, CRM, PIM, etc). WVZ.online koppelt uw webwinkel aan uw bestaande oplossingen zoals Exact, King, Microsoft Dynamics, Softwear, etc.

dashboard2

Heeft u meer vragen?

Neem contact op!