Design & ontwikkeling

Een onderscheidend ontwerp en interacties.
WVZ.online zorgt er voor.

Consultancy

Nog voordat u definitief voor ons kiest, inventariseren we samen met u de wensen en doelen voor uw nieuwe website. Van doelgroep en design tot de te volgen online marketing strategie. Samen met een ervaren consultant worden ideeën uitgewisseld en kijken we samen of er een match is tussen uw wensen en WVZ.online als webpartner.

We klikten bijvoorbeeld met

onder andere de volgende merken en bedrijven

Brainstormen

Bij WVZ.online hebben we veel passie voor slim gebruik van de nieuwste webtechnieken. Samen met u brainstormen we over de wensen en mogelijkheden om uw website plan naar een volgend niveau te brengen. Vaak komen we samen tot ideeën waar u eerder nooit aan heeft gedacht.

Wireframe

Om de ideeën die de eindstreep hebbengehaald vast te leggen werken we het website plan voor u uit in wireframes. Wireframes zijn draadmodellen van pagina’s zonder ontwerp. Een blauwdruk van uw te ontwikkelen website. Hiermee worden de ideeën, pagina- en conversie elementen vastgelegd om de focus het gehele project te behouden.

Ontwerp

Door een slim ontwerptraject is er veel ruimte voor bijsturing en komen we altijd tot de juiste uitstraling en merkbeleving. Het website ontwerp wordt in fases uitgevoerd, waardoor we snel kunnen bepalen of het ontwerp precies naar wens is en kunt u snel bijsturen.

Responsive website

Uw website wordt uiteraard responsive opgebouwd voor een goede weergave op diverse resoluties. Uw website past zich aan voor smartphones, tablets, kleine laptops en grote desktop beeldschermen.

Bouw en ontwikkeling

Tijd voor techniek. WVZ.online beschikt over ervaren (high-end) ontwikkelaars en ontwikkelt uw website in-house. We zijn gek op complexe websites en maatwerk toevoegingen. Geen lat is te hoog. Indien gewenst koppelen we uw website aan uw bestaande bedrijfsprocessen.

Heeft u nog vragen?

neem contact op!