Huidige partners

Onze WVZ.online partners helpen u met uw webwinkel en online marketing wensen.
uniserver_logoheader
Uniserver, koploper in Cloud Hosting in Nederland, gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. De klanten van WVZ.online profiteren van (cloud en business) oplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Uniserver verzorgt alle (Magento) hosting voor WVZ.online.
jmango-logo-2
JMango360 is een Nederlandse internet-startup, die in mei 2015 door Magento gebruikers is verkozen tot winnaar van de Meet Magento Innovatie Award. Jmango360 biedt een platform waarmee volwaardige M-commerce apps kunnen worden gemaakt, gekoppeld aan Magento.
montapacking_logo_215X101
Montapacking is gespecialiseerd in e-fulfilment. Fulfilment voor Magento webwinkels betekent in de kern dat het hele proces na de bestelling van een order tot de bezorging aan de eindklant voor u uit handen wordt genomen.
dealer4dealer
Dealer4Dealer levert de mogelijkheid om uw Magento webwinkel aan Exact online of Exact Globe te koppelen. De exact koppeling voor Magento van Dealer4Dealer geldt als de de facto standaard voor Magento.
blokboosters-logo
Block Booster is steengoed in Google Adwords (zoekmachince adverteren). Geen verkoop praatjes, maar gedegen kennis van het (comlpexe) vak van SEA. Tevens durft Block Boosters het aan om voor webwinkels op prestatiemodel te werken. Onze klanten zijn erg tevreden. Wij dus ook.
MailCampaigns-banner
Met MailCampaigns verstuur je gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven in je eigen huisstijl. Het werkt simpel, snel en doeltreffend. Maak, verzend en rapporteer je mailing campagnes in no-time en verhoog je omzet en versterk de relatie met je klanten. Mailcampaigns is ook eenvoudig te integreren in je Magento webwinkel.
mailplus-emailsoftware
Mailplus levert een beproefde oplossing voor professionele e-mail marketing. De software beschikt over voorgedefinieerde campagnes specifiek voor Webwinkel campagnes en integreert naadloos met Magento. WVZ.online won in 2015 een Mailplus Partner award.
multisafepaylogo
Multisafepay levert online & mobiele betaaloplossingen op maat. De betaaloplossing van Multisafepay kan eenvoudig worden geïmplementeerd in Magento. Veel betaalmogelijkheden en goede service.