Mobiele apps

Uw klant holt vooruit. Blijft u fit?

Ondernemen is innoveren

Smartphones zijn niet weg te denken uit de handen van uw klanten. Mobiele apps vormen een zeer belangrijk onderdeel in de communicatie met klanten. De smartphone of tablet speelt tegenwoordig in nagenoeg elk beslissings- of aankoopproces een rol.

Als ondernemer wilt (en moet) u daar zijn waar uw klanten zijn. Een eigen mobiele app is geen keuze, maar een strategie.

Iphone / Android app

WVZ.online denkt graag met u mee over de te volgen strategie en ontwikkeling voor uw mobiele app.
Voor een maximaal resultaat koppelt u uw app direct aan uw Magento webwinkel of WordPress website.

Magento + app

Een App voor uw Magento webwinkel  is de meest logische stap in de doorontwikkeling van uw e-commerce strategie. M-commerce is één van de snelst groeiende omzetkanalen voor e-commerce. Het doen van (herhaal) aankopen was nog nooit zo eenvoudig. WVZ.online heeft diverse mogelijkheden voor de juiste e-commerce app strategie. Voor elke ondernemer haalbaar en betaalbaar.

Laat u vandaag nog informeren over uw specifieke mogelijkheden

We leggen u graag de mogelijkheden voor, passend bij uw wensen en budget.

contact / offerte

Responsive website versus mobile app

Nog niet lang geleden was een responsive website of webshop ‘de nieuwste trend’ en onmisbaar voor een goede website. Dit is niet veranderd. De wensen van uw klanten wel.

Een repsonsive website blijft een must. Een mobiele app vervangt dan ook niet de mobiele website. Het zijn verschillende kanalen die op een andere manier worden gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid, merkbeleving en koopintentie zijn vele malen hoger bij een mobiele app. Dit zijn doorgaans klanten die uw bedrijf al kennen en via uw (mobiele) website de app hebben geïnstalleerd. U bouwt aan uw klantrelatie en omzetgroei.

Heeft u nog vragen?

neem contact op!