Magento Koppelingen en Integraties

Wilt u uw bedrijfsprocessen naadloos laten aansluiten op Magento?
WVZ.online koppelt uw Magento webwinkel aan uw bestaande systemen.

Maatwerk koppelingen

Magento is bij uitstek geschikt voor het koppelen van externe software van andere partijen. De open-source aanpak en structuur van Magento laten het toe om (complexe) koppelingen tussen Magento en uw ERP, CRM, PIM, Boekhouding en Facturatie of ander pakket te leggen.

WVZ.online inventariseert de gegevens aan beide kanten en realiseert voor u de koppeling met uw bestaande bedrijfsprocessen.

cogs3

Integraties met bekende software pakketten

Magento is koploper in de markt voor professionele e-commerce platformen. Een groot voordeel voor u is dat bestaande software leveranciers vaak een koppeling beschikbaar hebben. WVZ.online verzorgt, indien nodig in samenwerking met gespecialiseerde partners met veel kennis over de externe software, o.a. koppelingen met Exact, Exact online, King, Microsoft Nav, Softwear, SAP, Inventive, itSuitsFashion, en vele andere.

Koppelingen met e-commerce services

Uw e-commerce omgeving is vaak niet compleet zonder koppelingen en modules van ondersteunende leveranciers als betalingsproviders of verzendpartijen. Alle grote partijen hebben een Magento extensie beschikbaar voor een directe integratie in uw webwinkel. WVZ.online kan uw Magento webwinkel koppelen aan elke beschikbare service. Denk aan betaalproviders als Multisafepay, Adyen, Ingenico, Buckaroo, Worldpay, etc. Integraties van gerenommeerde verzendpartijen als PostNL, DHL, UPS, etc. behoren tot de standaard mogelijkheden.

Heeft u meer vragen?

neem contact op!