Magento e-commerce specialisten sinds 2009

WVZ.online levert high-end Magento webwinkels. We helpen online retailers met de strategie, ontwerp, bouw, doorontwikkeling en onderhoud van hun webshop.

Magento is ons vak. Voor B2B en B2C webwinkels, zowel nationaal als met internationale ambities. Met ons team van ervaren en gecertificeerde ontwikkelaars en front-end developers kunnen we al uw vraagstukken oplossen.

badge-cert-frontdeveloper

webshops

B2B
  • WZV.online bouwt B2B webwinkels op basis van Magento. Zakelijk klanten hebben een andere inkoopproces en de afhandeling van orders en koppeling met uw bestaande back-office vereist een andere aanpak. Magento is zeer geschikt voor B2B webshops. Onze ervaring met B2B e-commerce trajecten helpt u zorgeloos door het gehele proces heen.

webshops

B2C
  • Wij helpen u als strategisch webpartner op het gebied van webwinkel strategie, design, techniek en optimalisatie. Zowel voor beginnen online retailers als doorgewinterde e-commerce bedrijven. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw specifieke webwinkel wensen en eisen. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we graag de mogelijkheden met u door.
Met WVZ.online is het prettig samenwerken. De ‘lijnen’ zijn kort en er wordt supersnel op eventuele vragen of problemen gereageerd.

Ik kan WVZ.online van harte aanbevelen.

Hananja van der Lee, Opus.nl
Wij waren op zoek naar een dienstverlener die marketing input en creativiteit kon geven om effectieve communicatie naar onze klanten tot stand te brengen. Dat kunnen ze dus, zelfs op het gebied van food. Het resultaat is ernaar en heeft ons doen besluiten het volgende project ook bij hun onder te br …
Rein cramer, iamo Pasta
“In onze samenwerking heb ik WVZ.online ervaren als innovatief, accuraat en betrouwbaar. We ontvangen veel positieve reacties over onze website”.
Ellen Siegers, Fysio Achterwillens
“Zonder twijfel Magento specialisten van het eerste uur.

De combinatie van Magento webshops met een mobiele app zet deuren open voor ondernemers met visie.”

Tijs Hemmes, Jmango
Wij werken al jaren met WVZ.online als webpartner. Het is fijn een webpartner te hebben die professioneel met je mee denkt, voor alle vragen altijd bereikbaar is en bovenal gewoon goede diensten/producten levert.
Daphne Selier, Karakter
Een website vergelijk ik met een foto. Het moet geen statisch beeld zijn, maar een verhaal vertellen. Daarin onderscheid WVZ.online zich. Daarnaast zijn afspraken helder en afspraak is afspraak. Perfect.
Kees van Hesteren, Adviesbureau KVH
“Gestructureerd en professioneel” is onze ervaring met WVZ.online.
Wouter Fontein, Bark Consult
WVZ.online is duidelijk in wat ze doen, ze komen deze afspraken ook na en leveren die gewenste en door mij geëiste kwaliteit. Waar nodig nemen ze mij ook in bescherming door te sparren en tegengas te geven als ze dit nodig vinden. Vol overtuiging raad ik u WVZ.online aan.
Saša Ristivski , Heroes on Socks
Het plezierige van het werken met WVZonline is dat ze verder gaan dan het vertalen van onze wensen in techniek. Ze denken ook daadwerkelijk mee, en maken ons online verhaal commercieel ook echt beter. Commerciële kennis gecombineerd met technische kunde.
Caspar Norg, Uw Duurzame Installateur

WVZ.online levert high-end Magento webwinkels sinds 2009.

Webwinkel oplossingen bevatten:

Koppeling met ERP / backoffice

Magento performance

Magento mobile APP

Responsive

Import / export

Betaaloplossingen

Geoptimaliseerd voor Google

(Complexe) maatwerk uitbreiding

Multistore / internationaal

magento-koopwijzer-aanvragen

Oriëntatie checklist, de Magento koopwijzer

De Magento koopwijzer helpt ondernemers met de oriëntatie op Magento en de juiste vragen om een goede Magento webpartner te kunnen kiezen! De checklist  helpt u als ondernemer om een eerste inzicht te krijgen in onderwerpen die voor u van belang zijn.

Download de Magento koopwijzer

Onze partners

uniserver_logoheader

jmango-logo-2

montapacking_logo_215X101

dealer4dealer

MailCampaigns-banner

blokboosters-logo

mailplus-emailsoftware

multisafepaylogo

Kennismaken met WVZ.online?

WVZ.online adviseert en ondersteund ondernemers op basis van gedegen e-commerce ervaring met zowel grote als kleine organisaties. De eerste stap zet u niet met de zoveelste accountmanager met een verkooptarget, maar een ervaren e-commerce specialist met focus op uw online rendement. We leren u graag kennen tijdens een oriënterende kennismaking.

Kennismaken?
wvzonline_logo_website

Van strategie tot doorontwikkeling

1. Strategie

Uw webwinkel succes start met een gedegen plan. Als e-commerce specialist en Google partner stellen we gezamenlijk een succesvolle webwinkel strategie vast die past bij uw klanten en organisatie. Als voorlopers in techniek nemen we de nieuwste ontwikkelingen, slimme marketing mogelijkheden en technische SEO optimalisatie met u door.

2. Ontwerp en bouw

Na wireframing en ontwerp van uw webwinkel, vindt de realisatie plaats in Magento. De Magento gecertificeerde ontwikkelaars van WVZ.online verzorgen voor u de koppelingen met uw (bestaande) systemen. Maatwerk functionaliteiten worden gebouwd, getest en toegevoed. Uiteraard maakt een magento training onderdeel uit van de oplevering.

3. Doorontwikkeling

U bent nooit een ‘oude klant’. We blijven u bijstaan in de doorontwikkeling en optimalisatie van uw webshop. Het doorlopend meten van de prestaties en verbeteringen voor een hogere omzet behoren uiteraard tot de mogelijkheden. WVZ.online is uw doorlopende webpartner voor een up-to-date e-commerce resultaat.

Geweldige klanten: klanten met passie voor hun vak

Wij werken met veel passie aan uw e-commerce oplossingen. Die passie voor het vak zien we ook terug bij onze klanten.

Een goede samenwerking is de helft van het succes.