WVZ.online en Montapacking

Fulfilment voor Magento webwinkels betekent in de kern dat het hele proces na de bestelling van een order tot de bezorging aan de eindklant voor u uit handen wordt genomen.

De in- en opslag van uw goederen, order picking, verzending en retouren.

Fulfilment

Veel professionele Magento webwinkels maken gebruik van fulfilment diensten. WVZ.online partner Montapackingbeheerst fulfilment (of e-fulfilment) als geen ander.

Door een uitgekiende koppeling tussen uw Magento webwinkel en de unieke realtime portal van Montapacking bent u zeker van een uiterst professionele afhandeling en verzending van uw orders.

Drijvende kracht achter de schermen

De rol die Montapacking speelt in de e-fulfilmentbranche speelt zich voornamelijk achter de schermen af. De kracht van Montapacking zit in het totale concept van packaging en webshopfulfilment. Montapacking heeft afgelopen jaren bijgedragen aan talloze succesverhalen op het gebied van online verkoop van diverse producten.

In samenwerking met Montapacking zorgt WVZ.online er voor dat u late bestellingen nog steeds de volgende dag kunt laten bezorgen bij uw klant.

Magento fulfilment plugin

Door integratie van de Montapacking Magento Fulfilment Plugin in uw webwinkel is alles snel geregeld. Het koppelen van uw Magento Webshop met de backoffice van Montapacking is niet het enige waarin Montapacking uitblinkt. Een cut-off tijd tot 23:45, realtime inzicht in orderstatus en voorraadbeheer, same-day-delivery. Enkele voorbeelden hoe WVZ.online in samenwerking met Montapacking zorgt voor een perfect werkende e-commerce omgeving.

Gericht op het MKB

De service en logistiek die uw klant van u verwacht is vaak moeilijk haalbaar voor MKB webshops.
Door de sterke ‘drive’ van onze fulfilment partner om ook het MKB deze mogelijkheden te bieden is er geen reden meer om ook qua logistiek en levering niet de beste te kunnen zijn.

Weten of webshop fulfilment voor u de beste keuze is? Vraag meer informatie aan