Kortmann Art Packers & Shippers | Art Alliance

Kortmann Art Packers & Shippers is een gevestigde naam in de internationale wereld van kunsttransport. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde kunstexpediteurs, Art Alliance, bieden zij een passende oplossing voor alle logistieke vragen voor het wereldwijd transporteren van waardevolle kunst. Voor Kortmann mochten wij de webapplicatie ontwikkelen in Laravel.

kortmann Ar Packers & shippers logo

Wereldwijd kunsttransport optimaal logistiek geregeld op de meest economische, efficiënte en veilige manier mogelijk.

– Art Alliance

Geautomatiseerd offerte systeem

Kortmann Art Packers & Shippers krijgt erg veel offerte aanvragen voor het (wereldwijd) transporteren van kunstobjecten. Voorheen werden de offerte calculaties handmatig uitgevoerd op basis van een uitgebreid en complex Excel sheet. Een tijdrovende klus. Voor zowel Kortmann als haar klanten hebben we dit proces geautomatiseerd in een webapplicatie. Partners, musea en art galeries kunnen met een paar klikken direct een offerte calculatie uitvoeren en inzicht krijgen in de prijs. De aanvraag kan direct worden doorgezet naar Kortmann / Art Alliance.

Vlucht connecties

De webapplicatie beschikt over een extra module waar klanten zelf de beschikbare directe vluchten kunnen bekijken tussen de gewenste locaties. De gehele webapplicatie is modulair opgebouwd waardoor nieuwe functionaliteiten eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Volledig eigen beheer

De prijscalculaties voor kunsttransport zijn complex en bestaan uit veel variabelen en mogelijkheden. Voor Kortmann / Art Alliance bouwden we een volledig admin beheer systeem waar alle aspecten en waarden zèlf beheerd, aangepaste en toegevoegd kunnen worden. Om het beheer zo makellijk mogelijk te maken koppelden we bijvoorbeeld de vlucht connecties module aan alle mogelijk luchthavens in de wereld.

webapplicatie beheer
laravel webapplicatie ontwikkeling

Ontwikkeld in Laravel

De webapplicatie is ontwikkeld in Laravel. Een krachtig en modern PHP framework ideaal voor zakelijke webapplicaties.

Wilt u ook een webapplicatie ontwikkeld door WVZ.online?

We horen graag uw ideeën en wensen.

Neem contact op voor een kennismaking!