Bark Consult

Bark Consult helpt opdrachtgevers op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding en re-integratie. Met een landelijke dekking van 35 zelfstandige en zeer ervaren Bark consulenten ondersteunt Bark werkgevers en werknemers bij het inzetten van de juiste loopbaantools.

Bark Consult logo

Vernieuwde uitstraling, conversie en techniek

De vorige website voldeed niet aan de gewenste doelstellingen om de juiste uitstraling naar buiten te brengen en om leads te genereren via de website. Samen met WVZ.online werd een nieuwe strategie uitgezet gericht op zowel landelijke klantenwerving als regionale leadgeneratie. De website richt zich niet alleen op potentiële nieuwe opdrachtgevers, maar is tevens ingericht voor informatievoorziening naar alle 35 Bark Consulenten in Nederland.

“Gestructureerd en professioneel is onze ervaring met WVZ.online.

– Wouter Fontein, Bark Consult

Lokale consultant vinden

Een webstrategie is niet gebaseerd op intuïtie, maar op strategisch online marketing onderzoek. Uit het door WVZ.online uitgevoerde onderzoek kwam onder andere naar voren dat een significant deel van de website bezoekers specifiek op zoek is naar een lokaal outplacement bureau.

WVZ.online ontwikkelde een specifieke zoekmodule die gebruik maakt van de Google Maps API om de Bark consulenten te tonen op basis van dichtstbijzijnde Bark locatie.

Intranet (extranet)

Bark Consult kan met de aanwezige intranet functionaliteit haar aangesloten coaches voorzien van alle benodigde informatie, marketing- en promotie materiaal en zakelijke documentatie. Versnippering via e-mail en inconsistentie in documenten is hiermee verleden tijd.

De documenten worden één maal gepubliceerd op het intranet waarna alle Bark Consulenten in Nederland kunnen beschikken over up-to-date informatie en documentatie. Document filters zorgen voor een overzichtelijke gebruikerservaring.

Wilt u ook een website ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!