Boretti buitenkeukens

Een buitenkeuken van Boretti is niet vergelijkbaar met een gewone barbecue. Sterker nog, een buitenkeuken van Boretti bevat meer mogelijkheden dan enig ander. Zo biedt Boretti in haar buitenkeukens zelfs mogelijkheden tot het incluis hebben van een pizza-oven, wijnkast of biertap. Dit naast de standaard mogelijkheden voor de ingebouwde barbecue, grill, infraroodbrander, warmhoudbrander en nog veel meer. Een buitenkeuken van Boretti is ongeëvenaard.

Boretti shop in shop

Applicatie ontwikkeling shop in shop
Boretti buitenkeukens koop je bijvoorbeeld in de lokale tuincentra en keukencentra. Daarvoor was Boretti op zoek naar een vernieuwende manier om de resellers te ontlasten en de klanten meer gemak te bieden. Het gemak van online aankopen met de expertise in de winkel. Aan ons de opdracht de applicatie te ontwikkelen welke hiervoor zorgt. Een mooie uitdaging, zeker gezien de innovatieve factor! In samenwerking met diverse hardware partijen zijn wij aan de slag gegaan en is de applicatie -webbased- vanaf scratch ontwikkeld.

Een Boretti buitenkeuken is er in vele vormen en varianten. Van houtskool barbecue tot aan buitenkeuken op butaangas. Wat alle buitenkeukens van Boretti gemeen hebben is de uitstraling. Elk model straalt design en kwaliteit uit.

Boretti 2.0

Medio april 2016 zullen wij in samenwerking met Boretti versie 2.0 van de applicatie uitrollen. De nieuwe versie is volledig gerestyled op basis van nieuwe specificaties. Daarnaast zijn er diverse verbeteringen in de flow doorgevoerd op basis van gebruikerstesten. De applicatie is hiermee volledig vernieuwd en gereed voor het nieuwe barbecueseizoen!

Wilt u ook een (maatwerk) applicatie ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!