WordPress website ontwikkeling

Voor Dunweg uitvaartzorg mocht WVZ.online de websites ontwerpen en ontwikkelen. Na een uitgebreide selectie en diverse uitgebreide brainstorm sessies zijn we gezamenlijk tot een website project plan gekomen welke past bij de ambitieuze en verfrissende kijk van Dunweg op de Uitvaartbranche.

Dunweg Uitvaartzorg Logo
“Wij zijn enorm blij met het resultaat van de website, waar we met zijn allen zo hard aan gewerkt hebben. Wat ik in mijn hoofd had is goed vertaald naar ideëen en techniek en ik ben zeer tevreden ben over de uitkomst.

Bedankt voor jullie inzet, beleving en de samenwerking tot zover.”

– S. van der Hulst, Directeur Dunweg Uitvaartzorg

Responsive website ontwerp & ontwikkeling

We ontwikkelden een responsive website, voor een juiste weergave op zowel desktops als smartphones en tablets.

Voor een uitvaartverzorger kan zelfs het gebruikte apparaat een teken zijn van een andere gebruikersbehoefte. Zo voegden we bijvoorbeeld extra functionaliteit toe voor (mobiele en tablet) gebruikers vanuit het buitenland.

webontwikkeling: persoonlijke pagina

Persoonlijke overlijdenspagina’s

De nieuwe Dunweg website bevat uitgebreide functionaliteit voor het creëren van persoonlijke overlijdenspagina’s. Nabestaanden en bekenden kunnen persoonlijke herinneringen en foto’s delen met elkaar. Daarbij is alle informatie over de uitvaart terug te vinden op één plek. Een persoonlijke overlijdenspagina is alleen te bezoeken door genodigden.

Inspirerende mogelijkheden bij Dunweg

Dunweg heeft als voorloper in de uitvaartbranche een inspirerende kijk op de mogelijkheden van een hedendaagse uitvaart. De meest persoonlijke wensen worden door Dunweg vervult. Dunweg creëerde een inspiratie sectie op de website om de mogelijkheid van bijzondere uitvaart wensen aandacht te geven. Niet alledaagse mogelijkheden kunnen in foto, video en woord worden gepresenteerd.

webontwikkeling: uitvaart inspiratie

Multisite omgeving

We ontwikkelden de WordPress website op basis van een multisite omgeving, waarbij alle websites (hoofdsite en vestigingen) binnen 1 WordPress CMS omgeving kunnen worden beheerd.

  • kostenbesparend
  • makkelijk uitbreiden met nieuwe vestigingen
  • informatie voor verschillende websites eenvoudig beheren en publiceren vanuit één locatie
  • toegangsbeheer per website

Gebruikersbehoefte

Voor een uitvaartverzorger is er één moment waarop de informatievoorziening cruciaal is. Bij het overlijden van een dierbare. Het ontwerp, bedrijfsinformatie en mooie artikelen doen er even niet toe. Je moet weten wie je moet bellen en wat je moet doen. Dit gaat helemaal op bij een overlijden in het buitenland. Om een voorbeeld te geven van de technische voorzieningen van de website; wanneer iemand de website vanuit het buitenland bezoekt (bijvoorbeeld bij een overlijden tijdens een vakantie) wordt direct aangepaste relevante informatie getoond.

De bezoeker krijgt een aangepast informatieonderdeel getoond met specifieke informatie over ‘overlijden in het buitenland’. Wat moet ik hier ter plaatse regelen. Wie moet ik bellen. Welke (internationale) telefoonnummers heb ik nodig, …

webontwikkeling: uitvaart inspiratie

Wilt u ook een WordPress website laten maken?

Neem direct contact op!