Hippest Fashion

Hippest Fashion is als webshop gespecialiseerd in bijzondere en hippe dameskleding van eigentijdse merken.
Het aanbod op Hippest-Fashion.nl bestaat uit hippe trendy kleding van A labels in dameskleding, zoals Blutsgeschwister, Vive Maria, Lucy has a secret, King Louie en vele andere. De integratie tussen de Magento webwinkel, e-mail automation en mobiele webwinkel app voor Android en iPhone zorgt voor een optimaal bereik bij de klanten.

Hippest Fashion webwinkel logo

(responsive) webdesign + ontwikkeling

Voor de webshop van Hippest Fashion maakten we het responsive webwinkel ontwerp, logo/huisstijl, bijbehorend nieuwsbrief ontwerp en native webwinkel app design. De gehele webwinkel is ontwikkeld op basis van Magento, aangevuld met de benodigde koppelingen naar de externe software.
Aangezien meer dan de helft van de bezoekers de webwinkel bezoekt vanaf een mobiel apparaat is er veel aandacht besteed aan het responsive ontwerp en het promoten van de m-commerce app op de mobiele webshop.

M-commerce. Het snelst groeiende omzet kanaal voor e-tailers. Voor Hippest Fashion leverde WVZ.online een aan Magento gekoppelde native app.

Native M-commerce app (Android / iPhone)

De mobiele app van Hippest Fashion, direct gekoppeld aan Magento, past uitstekend bij het hoge ‘fan gehalte’ van de merken die Hippest Fashion voert. De M-commerce app biedt de mogelijkheid om in direct contact te blijven met de klanten en herhaalaankopen te stimuleren. Het beheer vindt plaats in Magento zelf. De producten worden direct getoond in de mobiele Android en iPhone webwinkel app. Orders via de mobiele app worden direct verwerkt in Magento..

itsuitsfashion magento koppeling - It Suits IT

ItSuitsFashion ERP koppeling

Voor Hippest Fashion verzorgde WVZ.online een maatwerk koppeling tussen Magento en ItSuitsFashion ERP.
De synchronisatie tussen beide systemen zorgt voor up-to-date productinformatie en voorraadbeheer.

E-mail marketing

Voor het bereiken van het omvangrijke beschikbare klantenbestand hebben we e-mailmarketing ingezet. De nieuwsbrief is ontworpen in de stijl van de website en het nieuwsbrieven systeem is gekoppeld aan de webwinkel. De samenwerking met onze partner mailplus zorgt voor een optimaal resultaat.

Wilt u ook een webshop ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!