Onderhoud en Doorontwikkeling

Voor Ironw@re namen wij de Magento webshop ijzerwarenwinkel.org in beheer. De webwinkel was ontwikkeld door een andere partij. Ironw@re zocht een betrouwbare en skilled partner voor het doorlopende onderhoud en vooral de doorontwikkeling en groei van de goedlopende webshop. De keuze is gevallen op WVZ.online. Samen werken we aan een robuust e-commerce platform en omzetgroei.

Doorlopende ondersteuning (SLA)

Een succesvolle online onderneming kan niet wachten op een trage projectplanning van een web bureau. Daarom bieden we doorlopende dagelijkse ondersteuning met snelle doorlooptijden op basis van korte sprints. Alles binnen een overzichtelijk SLA, waardoor we altijd een beschikbaarheid van inzet kunnen garanderen.

Magento updates en high-end technisch support

De ‘onoplosbare problemen’ waren na overname in een mum van tijd naar tevredenheid opgelost. Na een succesvolle start, volgt het technisch beheer. Technisch support, Magento patches en updates en ondersteuning van admin beheer tot strategische adviezen.

Korte Lijnen

De communicatie met WVZ.online is snel en direct met hele korte lijnen. We zorgen dat dezelfde mensen aan je website werken zodat de kennis behouden blijft. Daarnaast kun je zelf kiezen hoe je het liefst communiceert. Telefoon, direct mobiel, e-mail, support afdeling, WhatsApp? We zijn er en helpen direct verder.

Wilt u ook een webshop ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!