Leef.nl

Leef.nl is de webshop van 450 apotheken in Nederland. Omdat er meer producten zijn voor uw gezondheid dan er in de schappen van de apotheek passen, hebben 450 apotheken in Nederland, waaronder bijna alle Service Apotheken, producten en kennis gebundeld in leef.nl. Bestellen van producten gaat eenvoudig, voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.

 leef-logo

450 webshops

Leef.nl is de webwinkel waar alle producten en kennis van een zeer groot aantal apotheken samenkomt. Elke apotheek heeft ook een eigen website en shop binnen het Magento platform van Leef.nl. Informatie en producten in de afzonderlijke Magento webwinkels worden gevoed vanuit één centraal systeem.

“Leef.nl! webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland.”

– Leef.nl

Veilig herhaalrecepten aanvragen

Met de online herhaalservice voor herhaalrecepten kunnen herhaalrecepten snel en veilig worden aangevraagd bij de eigen apotheek. Dit kan niet alleen met een eigen account bij je eigen apotheek, maar ook door veilig in te loggen met DigiD.

Omvangrijke kennisbank

Leef.nl biedt een zeer omvangrijke kennisbank voor een groot scala aan informatie omtrent uw gezondheid. Van astma tot zenuwpijn, de deskundige apothekers van Leef.nl voorzien in juiste en gedegen informatie. De combinatie van online advies, service en producten zorgt voor een sterke online marktpositie.

Wilt u ook een webshop ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!