Makelaardij van Brussel

Makelaardij van Brussel

Een makelaarskantoor met een groot hart. Persoonlijk en bevlogen. Dat hebben ze niet alleen voor hun werk, maar ook juist voor de mensen. Met oog voor stijl en detail. Dat zie je terug in de website. Een duidelijke en stijlvolle website op basis van WordPress.

Maatwerk responsive ontwerp met video en foto header

Woningen bekijken en de beste makelaar in je regio vinden. Het gebeurt tegenwoordig vanaf de bank. Daarom is elke WVZ.online website vanzelfsprekend responsive en toont de perfecte ervaring op zowel pc, laptop, smartphone en tablet. Daarnaast beschikt de website over de mogelijkheid om in plaats van een foto een video in de header op de homepage te plaatsen voor nog meer impact.

Chat

Bezoekers hebben meestal vragen voordat ze klant worden. Kleine vragen, waar bezoekers niet snel een fysieke afspraak voor maken en die ze vaak per direct beantwoord willen zien, kunnen direct aan het makelaarskantoor gesteld worden via de ingebouwde online chat mogelijkheid. Het eerste contact is gelegd. De potentiële klant is tevreden en een stap naar een volgende afspraak is kleiner.

WordPress koppeling met Realworks

Realworks, hèt bekende CRM systeem voor makelaars, is vaak de spil in het woningaanbod. Vanuit Realworks worden de woningen op Funda (e.d.) getoond. De WorpdPress website beschikt over een automatische koppeling met Realworks. Hierdoor is altijd het actuele huizenaanbod te zien op de website. Wijzigingen in Realworks worden automatisch bijgewerkt op de website.

Ontwerp uitgewerkt in wireframes

Het bouwen van een mooie woning begint op papier. Een blauwdruk. Voor een stijlvolle en goed uitgewerkte website is dat niet anders. Voordat de website wordt ontworpen en gebouwd, wordt eerst de brainstorm ideeën uitgewerkt in een wireframe. een draadmodel, of blauwdruk, van de te bouwen website. Dit zorgt voor duidelijkheid vooraf en geeft alle mogelijkheid om op tijd bij te sturen voor het beste eindresultaat.

Wilt u ook een webshop ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!