Opus

Opus is hèt bekende adres voor alles wat je nodig hebt voor je computer, printer, kantoorartikelen en geheugenkaartjes.
Naast kwaliteit, scherpe prijzen en razendsnelle levering staat uitstekende service en optimale klantvriendelijkheid al jarenlang voorop. Opus is pas tevreden als jij dat bent, wat blijkt uit de uitmuntende reviews!

Opus

Magento maatwerk webshop

Opus.nl is gebouwd met als basis de Magento community edition. Dit hebben wij verder uitgebouwd met diverse maatwerk uitbreidingen en koppelingen. De website van Opus is volledig responsive en wordt op elk apparaat op de meest efficiënte manier getoond. Samen met WVZ.online werd de oude webwinkel volledig herontwikkeld en overgezet naar Magento.

Met WVZ.online is het prettig samenwerken. De ‘lijnen’ zijn kort en er wordt supersnel op eventuele vragen of problemen gereageerd.

Ik kan WVZ.online van harte aanbevelen. ”

– Hananja van der Lee, Opus Nederland B.V.

Inktselector

Een belangrijk deel van het assortiment van Opus bestaat uit inktcartridges en toners. Om het voor de bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken om direct de juiste cartridges en toners te vinden ontwikkelden we een inktselector. De gebruiker voert eenvoudig zijn printer model of cartridge nummer in, waarna alle geschikte cartridges of toners worden getoond.

Opus inktselector

Volledige overgang naar Magento

Opus is al zeer lange tijd online actief. De vorige online winkel heeft ruim 13 jaar online gestaan. Aan de ontwikkeling en overgang naar het Magento platform liggen uitgebreide brainstorm sessies ten grondslag voor een naadloze overgang. Zo kan iedere klant zijn of haar gegevens ophalen uit de oude omgeving a.d.h.v. het klantnummer. Op de achtergrond worden razendsnel alle gegevens opnieuw aangemaakt in Magento zonder dat de klant een vertraging opmerkt. Zo blijft de nieuwe Magento omgeving snel en vrij van oude ongebruikte gegevens.

Magento responsive design

Koppeling Inventive backoffice

Opus maakt gebruik van Inventive ERP software.
WVZ.online verzorgde een volledige koppeling tussen Magento en Inventive, voor de Synchronisatie tussen de Magento webwinkel en het ERP pakket Inventive.

Magento hosting & Support (SLA)

Nadat een webshop is ontwikkeld begint het onderhouden en optimaliseren. Nu is het zorg dat de webshop optimaal presteert. Voor een webshop als Opus, met dagelijks zeer veel bestellingen, is performance en betrouwbaarheid zeer belangrijk. Zowel van de techniek als de webpartner. Daarom is er een service level agreement opgesteld en blijven wij pro actief meedenken en ontwikkelen. Tevens is de Magento hosting specifiek geconfigureerd voor Opus.

Magento responsive design

Wilt u ook een webshop ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!