Magento Multistore

B2B en B2C beheert in één webwinkel.
Stroomwinkel (Top Systems BV) heeft naast de alom bekende webwinkel voor consumenten ook een webwinkel voor B2B verkopen. Door de standaard sterke multi-store functionaliteit van Magento kunnen beide winkels in één Magento omgeving worden beheerd.

B2B Koppeling met klantenkorting

Informatie van zakelijke klanten wordt automatisch toegepast binnen de B2B Magento webwinkel.
Klantgroepen, kortingen, betaalafspraken, vaste factuuradressen etc. worden periodiek geïmporteerd in de webwinkel.

Layered Navigation

Met ‘gelaagde navigatie’ kunnen bezoekers eenvoudig het product met de juiste productspecificaties vinden en bestellen. Door diverse productspecificaties te combineren kan het grote productaanbod door de bezoeker zelf worden verkleind tot precies die producten die voldoen aan hun eisen en wensen.

Cross selling & Up selling

Bij een goede accu, acculader lader of bijvoorbeeld omvormer oplossing heeft de klant vaak diverse bijproducten nodig. Accukabels, klemmen, schakelaars etc. Klanten van stroomwinkel hoeven niet het hele aanbod door te spitten. Bijbehorende producten kunnen direct worden bekeken en toegevoegd op de productpagina.

Alternatieve producten in het assortiment? Stroomwinkel biedt ze aan op de productpagina voor een zo volledig mogelijk productaanbod.

King koppeling voor Magento

Een koppeling tussen Magento en KING ERP zorgt voor een soepele integratie tussen de online verkopen en beheer van orders, producten en voorraad in de aanwezige ERP oplossing. Magento koppeling met KING, KING koppeling met Magento. Alles up-to-date met deze 2-weg integratie.

Product vergelijker

De producten van Stroomwinkel kunnen complex zijn, hebben veel specificaties en je hebt precies de goede nodig. Daarnaast kunnen prijzen tussen verschillende merken verschillen. Met de handige product vergelijker kan de webwinkel bezoeker eenvoudig en snel diverse producten opslaan en vergelijken in één overzicht.

Wilt u ook een webshop ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!