Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame installateur is een landelijk overkoepelend samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaal installateurs. De organisatie helpt en verzorgt voor haar aangesloten leden o.a. marketingondersteuning, inkoopkortingen, opleidingen en leads.

Uw Duurzame Installateur

Vernieuwde website en strategie

In eerste instantie kwam Uw Duurzame Installateur bij ons op bezoek om te kijken wat de mogelijkheden waren voor een nieuwe eigen website. Na een aantal intensieve gesprekken kwamen wij tot de conclusie dat er behoeft was een aan een totaal oplossing voor zowel Uw Duurzame Installateur als alle aangesloten installateurs. Dit heeft geresulteerd in een nauwe samenwerking voor design, online strategie en techniek.

“Uw Duurzame installateur is de eerste branche organisatie voor installateurs die alle aangesloten installateurs zelfstandig voorziet van een geoptimaliseerde website en een intranet functie.”

– Uw Duurzame Installateur

Multisite

De website is gebouwd als multisite systeem. Dit betekent dat er meerdere website in één beheer omgeving kunnen worden geplaatst. We hebben de mogelijkheid gecreëerd voor Uw Duurzame Installateur om zelfstandig websites te maken binnen het platform voor de aangesloten installateurs. De unieke, voor lokale SEO geoptimaliseerde websites, kunnen eenvoudig worden aangepast naar de huisstijl en diensten van het betreffende installatiebedrijf. De corporate (hoofd) website is daarbij de drijvende kracht achter het gehele (content) netwerk van websites.

Cursusdagen en ondersteuning

Niet alleen het personeel van Uw Duurzame Installateur hebben we getraind tot volledig zelfstandige websitebeheerders. Voor de aangesloten installatiebureau’s zijn cursusdagen georganiseerd. Hierbij werden de installatiebedrijven zelf getraind in het up-to-date houden van hun eigen websites, gebruik maken van de geïntegreerde mogelijkheden voor (lokale) SEO optimalisatie en het succesvol inzetten van de websites voor maximaal rendement.

Wilt u ook een website ontwikkeld door WVZ.online?

Neem direct contact op!