Contact Informatie

Curieweg 4C
2408 BZ
Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 498 652

Web: wvzonline.nl

Verkoop & advies

Tel: 0172 498 652
E-mail: verkoop

Support

Per 1-1-2020 hebben wij onze huidige activiteiten gestaakt. We vertellen u binnenkort graag meer over onze nieuwe activiteiten.

Heroes on Socks (B2C)

Een designer sokken merk voor moderne mannen & vrouwen, die onderscheidend durven zijn in hun outfit. Een Magento 2 webwinkel voor directe verkoop aan consumenten.

Ijzerwarenwinkel

Overname technisch beheer en doorontwikkeling van een succesvolle Magento webshop. Klaar voor groei.

Stroomwinkel

Dè leverancier van gelijkstroom energie systemen en accessoires en #1 leverancier van VICTRON producten wereldwijd met een eigen Victron Verkoop & Service Center. Voor zowel de B2C als B2B e-commerce oplossing koos Stroomwinkel voor een Magento webwinkel van WVZ.online

Heroes on Socks (B2B)

,

"A young sock label designed for the modern consistent gentleman and woman who want to make a distinction within their wardrobe." Een B2B Magento webwinkel gericht op Retail.

Opus

,

Opus is hèt bekende adres voor alles wat je nodig hebt voor je computer, printer, kantoorartikelen en geheugenkaartjes. Naast kwaliteit, scherpe prijzen en razendsnelle levering staat uitstekende service en optimale klantvriendelijkheid al jarenlang voorop. Opus is pas tevreden als jij dat bent, wat blijkt uit de uitmuntende reviews!

Leef.nl

,

Leef.nl is de webshop van 450 apotheken in Nederland. Omdat er meer producten zijn voor uw gezondheid dan er in de schappen van de apotheek passen, hebben 450 apotheken in Nederland, waaronder bijna alle Service Apotheken, producten en kennis gebundeld in leef.nl

Hippest Fashion

, ,

Hippest Fashion is als webshop gespecialiseerd in bijzondere en hippe dameskleding van eigentijdse merken. Het aanbod op Hippest-Fashion.nl bestaat uit hippe trendy kleding van A labels in dameskleding, zoals Blutsgeschwister, Vive Maria, Lucy has a secret, King Louie en vele andere. De integratie tussen de Magento webwinkel, e-mail automation en mobiele webwinkel app voor Android en iPhone zorgt voor een optimaal bereik bij de klanten.

Boretti verkoopzuil

,

Boretti is een van de eerste partijen welke producten volledig via het shop in shop concept verkoopt. Het concept en de uitvoering is genomineerd voor diverse innovativiteitsprijzen.