Contact Informatie

Curieweg 4C
2408 BZ
Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 498 652

Web: wvzonline.nl

Verkoop & advies

Tel: 0172 498 652
E-mail: verkoop

Support

Per 1-1-2020 hebben wij onze huidige activiteiten gestaakt. We vertellen u binnenkort graag meer over onze nieuwe activiteiten.

Makelaardij van Brussel

,

Een stijlvolle responsive website voor een stijlvol makelaarskantoor. Beschikt over een online chat, WordPress Realworks koppeling en een doordacht ontwerp.

Dunweg Uitvaartzorg

,

Dunweg Uitvaartzorg heeft als één van de voorlopers een ambitieuze en verfrissende kijk op de Uitvaartbranche. De maatwerk Wordpress website sluit hier bij aan met vernieuwende functionaliteiten en een hedendaags ontwerp.

Uw duurzame installateur

,

Uw Duurzame installateur is een landelijk overkoepelend samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaal installateurs. De organisatie helpt en verzorgt voor haar aangesloten leden o.a. marketingondersteuning, inkoopkortingen, opleidingen en leads.

Bark Consult

,

Bark Consult helpt opdrachtgevers op het gebied van outplacement, loopbaanbegeleiding en re-integratie. Met een landelijke dekking van 35 zelfstandige en zeer ervaren Bark consulenten ondersteunt Bark werkgevers en werknemers bij het inzetten van de juiste loopbaantools.