Vanaf vandaag, 21 maart 2016, gaat Webverzorgers verder als WVZ.online

De MKB diensten (Webverzorgers) en Enterprise activiteiten (WVZ.online) gaan vanaf vandaag verder onder één naam: WVZ.online. Voortaan één naam en productaanbod van E-commerce, Webontwikkeling, Instore verkoopzuilen en M-commerce apps.

 

Waarom een nieuwe naam?

Webverzorgers is sinds 2009 uitgegroeid tot een gevestigde Magento e-commerce en website ontwikkelaar. De naam Webverzorgers is niet meer representatief voor de omvang en mogelijkheden die we onze klanten bieden. Voorheen werd de MKB markt bedient als Webverzorgers en de groot zakelijk markt als WVZ.online.

 

Het is tijd geworden om van dat onderscheid afscheid te nemen en de mogelijkheden en het product aanbod te bundelen onder één naam. WVZ.online.

 

wvzonline_logo_website

 

Wat veranderd er voor onze klanten?

Webverzorgers klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde dienstverlening. De ervaring zal zelfs alleen maar beter worden. Een verbeterd serviceniveau en doorlopende uitbreiding van het productaanbod zijn ook onderdeel van de naamswijziging.

 

Vooral klanten met groeiende wensen op het gebied van techniek, optimalisatie en serverbeheer zullen profiteren van de mogelijkheden die WVZ.online kan bieden.

 

Wij hebben er zin in!

Bij een feestje hoor je te trakteren. En dat doen we dus ook.

De gehele maand april krijgen alle nieuwe WVZ.online webwinkel klanten gratis de ontwikkeling van een bijbehorende m-commerce app aangeboden (Android + iPhone).

 

Uw magento webwinkel direct gekoppeld aan uw eigen volwaardige verkoop app (iPhone/Android)

 

gratis-app-banner-blog

Neem contact met ons op voor meer informatie